Menü Bezárás

Táborok

DIY KÉZMŰVES TÁBOROK

Nyári napközis, játékos, fejlesztő táborok gyerekeknek

Nyári napközis táboraink júliusban, három héten keresztül, hétfőtől péntekig várják az 5-14 év közötti táborozni vágyó gyerekeket, napi háromszori étkezéssel, pedagógusokkal és önkéntesekkel Debrecenben Alsójózsán.

Mindhárom tematikus táborunk a DIY = „Do it yourself” vagyis „Csináld magad” mozgalom szellemiségét foglalja magába.

Táborainkban a kézműves foglalkozások mellett egész héten kinti és benti tábori csapatépítő és készségfejlesztő játékokat fogunk játszani. Pénteken pedig kiállítást szervezünk az elkészült alkotásokból.

Minden hétre tervezünk kiegészítő programokat is pl. ugráló vár, szekerezés, erdei túra.

Táborvezető: Hári-Kapusi Gabriella, pedagógus, művelődésszervező, tréner, népi játszóház vezető

DIY makramé tábor

A tábor során a résztvevők megismerkedhetnek a különböző makramé fonalakkal és elsajátíthatják az alapvető csomózási technikákat, melyekkel csodaszép DIY makramé tárgyakat készíthetnek saját maguk, barátaik és családtagjaik számára.

DIY fonal tábor

A tábor során a résztvevők megismerkedhetnek a különböző fonalakkal, közülük is a pamut, a makramé, a zsinór- és a pólófonallal. Elsajátíthatják a fonás, a horgolás és a makramézás alapjait, valamint fa alapokkal és népi kézműves eszközökkel is dolgozhatnak. A fonalak segítségével játékokat és csodaszép DIY fonal tárgyakat készíthetnek saját maguk, barátaik és családtagjaik számára.

DIY gondold újra kreatívan! tábor

A táborunk célja a kreatív környezetvédelem és az ökológiai lábnyom csökkentése. A gyerekek papír, fa, karton, műanyag és üveg alapanyagokból újrahasznosított DIY tárgyakat és játékokat készíthetnek saját maguk, barátaik és családtagjaik számára. Vágunk, festünk, ragasztunk, újat alkotunk, mely tárgyaknak csak a képzelet szabhat határt.

Helyszín

Debrecen, Nagyszentgyörgy utca 59. (Debrecen-Józsa, Alsójózsa, Józsaház)

A táborok díja 30.000 ft/fő/hét, mely tartalmazza

A napi háromszori étkezést, a kézműves eszközök, tárgyak és fonalak díját, a pedagógusok és segítők bérét, a kiegészítő programokat és egyéb költségeket.

Kedvezmények

Részletfizetési lehetőségek és 10%-os testvérkedvezmény a testvér táborozásának árából , illetve ha két táborra jelentkezik, akkor a 2. tábor árából.

Érdeklődés

Érdeklődni a +36 20/2911609 telefonszámon vagy a generacioktudasaert@gmail.com e-mail címen lehet.

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2021. június 15.

Jelentkezni online jelentkezési lappal lehet itt:

https://forms.gle/kbQMK8SuKkUSCHf59

A jelentkezések elfogadása időrendben, a befizetések sorrendjében történik.

A fontosabb tudnivalókról a tábor indítását megelőző héten online tájékoztatót tartunk a szülők részére google meet segítségével.

A táborokat a járványügyi rendeleteknek megfelelően és a minimális jelentkező létszám megléte esetén indítjuk.

A programváltozás jogát fenntartjuk.